• 6

Barajevo dobija prvu sportsku halu

U naselju Gaj gradi se nova sportska hala koja je nedostajala Barajevcima

  • 6

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji sportske hale u barajevskom naselju Gaj koja bi trebalo da bude završena do kraja sledeće godine.

Vrednost investicije je 380 miliona dinara, radovi se izvode u dve faze, od kojih prva košta 132 miliona dinara bez PDV-a, a do sada su izvedeni radovi u vrednosti od oko 80 miliona dinara.

- Barajevo nema sportsku halu, a naša politika je da svi delovi Beograda budu jednako razvijeni i da svi njegovi građani bez obzira u kom delu grada žive tu zadovoljavaju svoje osnovne potrebe - rekao je Vesić.

Sportska hala u opštini Barajevo

Foto: Tanjug/Beoinfo/Predrag Mitić

Naveo je da se radovi na izgradnji sportske hale izvode uprkos krizi koju je izazvala epidemija korona virusa i dodao da će biti završeni do kraja sledeće godine.

- To znači da će ljudi koji žive u Barajevu prvi put imati sportsku dvoranu, a jednako je važno i to što će klubovi sa ove teritorije imati uslove za rad i takmičenja - rekao je Vesić. Dodao je da je ideja da se čitav ovaj prostor pretvori u pravi sportski kompleks, odnosno da se u narednim godinama tu naprave otvoren i zatvoren bazen, veliki parking, otvorena igrališta...

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović je podsetio da je kamen temeljac za izgradnju sportske hale položen pre pet meseci i dodao da radovi napreduju, uprkos epidemiji korona virusa i krizi koju je ona izazvala.

Sportska hala u opštini Barajevo

Foto: Tanjug/Beoinfo/Predrag Mitić

- Trudićemo se da od Barajeva, kako smo građanima i obećali, napravimo bolje mesto za život - rekao je Adamović i dodao da je raspisan konkurs za idejni projekat za novu pijacu u Barajevu, da će se nastaviti sa uređenjem šetališta pored reke Barajevice.

Video: Vučić posetio novu sportsku halu u Sivcu

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    Bitna je hala i slikanje, a sto pola opštine nema gradsku vodu to je nebitno. Al tako treba.

  • Veski

    Nema veze sto su nam putevi neasvaltirani. "Docicemo u gumenim cizmama u preko potrebnu halu"?

  • todor

    To je preko potrebno Barajevu,koje nema kanalizaciju ,koje je najsiromasnina opstina Beogradska!! Ali kad nam Crnogorac predsednik opstine pravi sportsku halu i to predstavlja kao kapitalnu investiciju jadni mi,vazno da su oni napunili dzepove da se grade kuce i voze najnovija kola,a dok nisu na vlast dosli vozali se lastom!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima