"Ženski Rambo" iz Hrvatske preti Srbiji: Obrijana glava, brutalni mišići i lepotica u zagrljaju

Reprezentacija Hrvatske u svojim redovima ima ozbiljnu snagu na poziciji pivota

  • 29
Katarina Ježić, hrvatski terminator Foto: Instagram/katarinajezic17, simonebohme

Rukometašice Srbije igraju od 18.15 meč za prolaz u narednu rundu Evropskog prvenstva protiv Hrvatske. Naš tim iz prva dva kola ima pobedu nad Holandijom i poraz od Mađarske, pa duel sa Hrvaticama može da odluči dalju sudbinu našeg tima.

Ukoliko Srbija pobedi, sigurno će ići u narednu rundu i preneće dva boda. Remi takođe našem timu donosi siguran prolaz, a to može da se dogodi i u slučaju poraza, s tim da bi onda morali da čekamo ishod meča Mađarska - Holandija i da se nadamo pobedi Mađarica, ali onda Srbija ne bi dalje prenela ni bod, pa ne bi bila u igri za završnicu.

Dakle, meč protiv Hrvatica se može nazvati i ključnim za naš tim! Ali, neće biti lako, jer su Hrvatice u prva dva kola savladale i Mađarsku i Holandiju i sa mnogo samopouzdanja čekaju duel protiv našeg tima sa željom da prođu dalje sa maksimalnim skorom i da prenesu četiri boda.

Jedan od aduta Hrvatske je i pivot Katarina Ježić, devojka rođena u Rijeci 1992. godine, koja "puca" od snage i samopouzdanja. Ona ima prilično neobičan imidž, koji možda neke devojke može i da zaplaši na terenu, jer ima obrijan veći deo glave, jake mišiće usled žestokog rada u teretani sa tegovima, što često objavljuje na svom Instagram profilu.

Ono što takođe upada u oči jeste i njen odnos sa jednom od najlepših rukometašica sveta, Simone Beme, sa kojom deli svlačionicu u mađarskom klubu Šiofok.

Njih dve imaju veliki broj zajedničkih fotografija na kojima se grle, i na kojima u komentarima jedna drugoj šalju srca i reči poput "moja slatka pita", "volim te", "nedostaješ mi"...

Mnogi su takođe u komentarima pisali da su zajedno preslatke, a neki su ih pitale i čak da li su u vezi.

Interesantno je da ih u klubu Katarina dovozi na trening, što se može videti na snimku klupske televizije za koji nastupaju.

Pogledajte u nastavku i neke od fotografija Simone Beme:

Video: Rukometašice Srbije optimistične pred Hrvatsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA