≫ 

Jovović vodi srpski badminton naredne četiri godine

Održana sednica Upravnog odbora Badminton saveza Srbije

  • 1
Radomir Jovović Foto: Badminton savez Srbije

Dosadašnji predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, Radomir Jovović, vodiće srpski badminton i u naredne četiri godine, najvažnija je odluka sednice Izborne skupštine Badminton saveza Srbije koja je, uz punu primenu mera i preporuka Kriznog štaba za suzbijanje širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom Covid 19, održana u četvrtak, 10. decembra 2020, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.

Sednici Skupštine, na kojoj su sve odluke donete jednoglasno, prisustvovali su predstavnici badminton klubova Beograd, Novi Sad, Zmajevi (Kruševac), Dinamo (Pančevo), Helianthus (Novi Sad) i Petrovački sportski klub (Petrovac na Mlavi), zatim predstavnici dva teritorijalna saveza, Badminton saveza Beograda i Badminton saveza Vojvodine, kao i delegirani predstavnik počasnih članova.

Radomir Jovović Foto: Badminton savez Srbije

Pored Jovovića novi-stari članovi Upravnog odbora postali su Predrag Vuković, Tamara Koštro i Radomir Kosojević, dok će Andreja Andrić i u naredne četiri godine obavljati funkciju generalnog sekretara BASS. Dosadašnji Nadzorni odbor BASS u sastavu Zoran Stepanović, Novo Bojičić i Aleksandar Marković jednoglasno je izabran na nastavi svoj posao i u preiodu od 2020. do 2024.

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    12. decembar 2020 | 09:23

    Hahaha, fotelje je fotelja pa nek je I u badmintonu a platica nije ispod 100.000 pa nek je sa srecom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA