Misterija smrti poznatog bodibildera: Vatrogasci razvalili vrata i našli ga mrtvog u stanu devojke

Nema tragova nasilja, policija je odmah zaplenila određene bočice sa lekovima

  • 0
Alberto Klementi Printskrin: Youtube/Luca Barichello

Poznati italijanski bodibilder Alberto Klementi (49) pronađen je mrtav u petak veče pod misterioznim okolnostima, u stanu svoje devojke u blizini Vencije!

Klementiju je u petak navodno pozlilo pre nego što je otišao u kupatilo, a kako se određeno vreme nije vraćao iz njega devojka je otišla da vidi šta se dešava.

Međutim, vrata su bila zaključana i ona je morala da pozove vatrogasce i hitnu pomoć koji su za nekoliko minuta stigli i razvalili vrata. A tamo šok - Klementi je ležao mrtav na podu!

Nedugo zatim u stan su stigli i karabinjeri koji su zaplenili određene bočice sa supstancama, te su iste odmah poslali na analizu. Mediji javljaju da na telu Klementija nije bilo nasilnih tragova.

Policija je vrlo brzo prebacila telo u mrtvačnicu i naredila je obdukciju kako bi se razjasnio uzrok smrti čoveka kog su u regiji znali skoro svi.

Vest o Klementijevoj smrti protširila se vrlo brzo, a tamošnji mediji su "izvukli na površinu" sve smrti bodibildera koje su možda povezane sa korišćenjem nedozvoljenih supstanci.

Među njima je i Danijele Poci (23) kog su prošle godine pronašli mrtvog u hotelskoj sobi u Padovi. Zatim je tu i Đankarlo Peski iz Livorna pored kog su našli sa špricem i bočicama sa lekovima. Kao i Ana Milita (46) čije telo je bilo puno steroida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA