Vatepolisti samokritični posle Francuske: Moramo bolje, niko ne zna šta će biti na leto

Delfini kažu da je na kraju presudio individualni kvalitet

  • 3
Drasko Gogov Draško Gogov: MN Press

Jasno je i našim vaterpolistima da je utakmica sa Francuskom bila ispod nivoa bez obzira na trijumf od 10:6 koji je na kraju ostvaren.

Ističući zadovoljstvo jedino zbog pobede reprezentativac Draško Gogov je rekao da je na kraju presudila razlika u kvalitetu.

- Bili smo vidljivo umorni u dve četvrtine. To je posledica jakih teninga, puta, susreta sa Španijom. Na kraju smo se digli i pobedili, ali moramo bolje. Na kraju je razlika u kvalitetu došla do izražaja - ocenio je Gogov.

Na njegove reči se nadovezao Nikola Dedović...

- Ovaj turnir je pre svega važan što smo zajedno i svaki minut koristimo za rad. Čudna je ovo godina, niko ne zna šta će da bude i zbog toga moramo da radimo kad god možemo.

- Nismo dobro počeli, ali kada smo malo popravili igru nije bilo dileme. Idemo dalje, nastavljamo sa radom, svesni da leto treba da dočekamo spremni - poručio je Dedović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    9. januar 2021 | 18:24

    Šta je bilo? Nešto ne proizvode talente Novi Beograd, Šabac, Kragujevac, CZ veterani. Plakacete vi za svetskim i evropskim medaljama, ali nema više.

  • Danilo

    9. januar 2021 | 21:28

    Postujem vas, ali vi ne mozete bolje. Zarad jednog ispodprosjecnog kluba unisten je najuspjesniji vaterpolo klub na svijetu, a time i reprezentacija Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA