≫ 

Cupara je rukometni Bufon: Pogledajte bravuru našeg golmana za veliki bod u Francuskoj

Kapa dole, majstori

  • 15
rukometaši srbije Foto: instagram/EHF

Izgleda da je zaista došlo vreme kada možemo da kažemo da Srbija igra rukomet na svetskom nivou.

Orlovi su i u drugom meču sa najtrofejnijim timom u istoriji ove igre ostali neporaženi, junački su se držali i u gostima sa Francuzima, a bod našem timu doneo je fenomenalni golman Vladimir Cupara bravuroznom intervencijom u poslednjim sekundama.

Francuzi su, pošto su uspeli da istope minus, došli i do prilike da pobede, imali su poslednji napad na meču i dovoljno vremena da ga organizuju.

Na kraju, posle žestokih duela, tukao je snažni Timoti Enegsan, ali je Cupara pročitao taj pokušaj, spustio se ka lopti i sprečio poraz našeg tima, za erupciju slavlja saigrača i čitave klupe.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by EHF EURO (@ehfeuro)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    9. januar 2021 | 21:37

    Cupara spustio roletne 💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • ruralni srbin

    9. januar 2021 | 21:57

    Dobro je.Lepo ovo izgleda.Odbrana pre svega.Dobro je za sada.Kako je bilo, gore nije moglo.Disciplina, sut odmah pri ukazanoj sansi bez straha i nema protesta i rasprave sa sudijama.Ide na bolje.

  • Nyx

    9. januar 2021 | 22:28

    Kad su konacno pocistili repku, momci pokazali kako se igra. Nadam se samo da Spanac nece nakon nekog vremena popustiti i dozvoliti da mu drugi sastavljaju tim i u njega trpaju sve kojima istice ugovor, a novi ugovoer nije osiguran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA