To nije čudo, to je Partizan! Crno-belih gubili sa 8:3 na poluvremenu, pa napravili preokret godine

Nestvaran preokret vaterpolista crno-belih za prvu pobedu na turniru za F4 Regionalne lige

  • 20
VK Partizan Foto: MN Press

Neverovatan podvig napravili su vaterpolisti Partizana, pošto su na otvaranju kvalifikacionog turnira za F4 Regionalne vaterpolo lige savladali Primorje na Banjici sa 9:8.

Partizan je u meč ušao kao autsajder, a Primorje je posle dve četvrtine vodilo sa 8:3. Ali, onda je usledio neverovatan preokret i pravo čudo u izvedbi momaka koje predvodi Miloš Korolija.

Partizan je treću četvrtinu dobio sa 4:0, i vratio se u igru, a zatim je poslednju deonicu rešio u svoju korist sa 2:0 i tako potpuno preokrenuo rezultat i faktički napravio pravo malo vaterpolo čudo.

Povratak Stefana Mitrovića očigledno je crno-belima vratio neophodno samopouzdanje i šampionski karakter, pa igrači Partizana nisu "potonuli" i kada je sve delovalo izgubljeno. Mitrović je preuzimao odgovornost u najtežim trenucima i tako "razdrmao ekipu" a na kraju je meč završio sa dva gola, koliko je postigao i Andrej Barać, dok su po jedan dali Božović, Skofild, Jakšić, Andrin i Arsenije Mitrović.

Partizan u petak od 17 časova igra protiv Mladosti, zatim u subotu igra dva meča, protiv Jadrana u 10.20 i Crvene zvezde u 17 časova, a u nedelju je rival crno-belih Šabac od 13.40.

Podsetimo, zbog korona virusa liga se igra u ovakvim okolnostima, sa turnirima u Beogradu i Dubrovniku. U svakoj grupi je po šest ekipa, gde će se igrati u sistemu svako sa svakim, a plasman na F4 obezbediće prve dve ekipe.

U grupi u Beogradu pored Partizana i Primorja su još i Crvena zvezda, Šabac, Mladost i Jadran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Cirih

    14. januar 2021 | 19:59

    Institucija se polako vraca!

  • Milivoje vrati se

    14. januar 2021 | 20:31

    Ajmo bre, vreme je za povratak💪

  • Trenutno

    14. januar 2021 | 20:26

    Smo napravili od nasih igraca CZ,Radnicki,Beograd,Šabac i opet smo institucija uprkos svemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA