≫ 

Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan obrazovanja: Mladi su budućnost u koju verujemo

- Otkad je pod okriljem Ministarstva omladine i sporta, Fond za mlade talente je dodelio ukupno 33.125 stipendija i nagrada našim najuspešnijim studentima i srednjoškolcima - piše u saopštenju

  • 0
Krizni štab sednica Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je mladima Međunarodni dan obrazovanja, podsetivši da su mladi sadašnjost na koju smo ponosni i budućnost u koju verujemo.

- Ministarstvo omladine i sporta kontinuirano ulaže u mlade, kroz institucionalnu podršku u sticanju novih znanja i negovanju talenata. Otkad je pod okriljem Ministarstva omladine i sporta, Fond za mlade talente je dodelio ukupno 33.125 stipendija i nagrada našim najuspešnijim studentima i srednjoškolcima. Ovom prilikom podsećamo i da prijave na raspisani Konkurs za stipendiranje do 1000 studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 500 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2020/21. godinu traju do 1. februara - piše u saopštenju ministarstva.

Video: Udovičić uručio stipendije talentima i sportistima u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA