≫ 

Superboul će ipak biti spektakl: Gledaće ga 25.000 navijača, ali i 7.500 vakcinisanih medicinara!

Iako će tribine većim dijelom biti prazne, i ove će se godine u poluvremenu održati kratki koncert, a u popularnom "Half Time Showu" nastupiće kanadski pevač "Weeknd", poznat po tome što u svojim nastupima pomera granice kreativnosti

  • 1
nfl superboul Foto: Tanjug/Ap

Sve je spremno za spektakl godine u SAD - Superboul (nedelja na ponedeljak)!

Danima u Tampi traje euforija među navijačima Bakanirsa za finale između Tampa Beja i Kanzas Sitija, prvo u istoriji koje jedan od finalista igra na domaćem terenu.

Otud i pojačano raspoloženje kod fanova ekipe sa Floride koja u svojim redovima ima čoveka čije je samo prisustvo u ekipi mnogima garant uspeha u finalu - Toma Brejdija.

Elem, ovo finale, uprkos pandemiji korona virusa, proteći će uz svedoke na tribinama, i to čak 25.000 ljudi, međutim koliko god da je to u aktuelnim okolnostima velika poseta, najmanja je u istoriji za Superboul.

Inače, kapacitet stadiona "Raymond James" u Tampi je 75,000.

Na tribinama će biti i 7,500 zdravstvenih radnika koji su primili vakcinu protiv korona virusa.

nfl superboul Foto: Tanjug/Ap

Iako će tribine većim delom biti prazne, i ove će se godine u poluvremenu održati kratki koncert, a u popularnom "Half Time Showu" glavna zvezda biće kanadski pevač Weeknd, poznat po tome što u svojim nastupima pomera granice kreativnosti.

Večeras (00.30) se igra sportski događaj godine u Severnoj Americi – održava se NFL Superboul, Tampa Bej Toma Bredija protiv Kanzas Sitija s Brejdijevim naslednikom Patrikom Mahomsom. Kvota na Tampa Bej je 2,55, a na Kanzas 1,60. Pogedajte sve kvote kladionice MOZZART za NFL Superboul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    7. februar 2021 | 19:46

    Kad mogu oni koji umaju punovise kovid zarazenih da puste odredjen Procenat gledalaca na stadion zasto ne bi mi Srbi kad je za nas oko 70% slavlje da igramo protiv najboljeg tima Italije.Bas me briga sta tudjmanovci misle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA