Denis Šefik: Sin mi je u crno-belom došao na meč Zvezde, skandirao je "tata nema pojma"

Bilo je to u periodu kada je Šefik branio boje Crvene zvezde

  • 19
Denis Sefik Foto: MN Press

Legendarni vaterpolista Srbije Denis Šefik otkrio je da je svojevremeno imao velikih problema sa sinom Davidom zbog toga što je branio za Crvenu zvezdu!

Šefik nikada nije krio da je navijač Partizana, za koji je nastupao u tri navrata. Lubav prema crno-beloj boji preneo je i na sina koji mu nije oporostio prelazak u suparnički tabor 2012. godine.

- Pamtim da sam imao ozbiljnih problema sa sinom. On nije hteo da dolazi na utakmice, a na jednom meču je došao tako što se obukao sav u crno-belo i došao na Taš. Znam da sam "umro od smeha" kada sam ga video. Svi su znali da je moj sin i bio je velika atrakcija. Sećam se da su ga vođe navijača Zvezde zezale, ali nije bilo nikakvih problema - rekao je Šefik za TV Arena Sport i dodao:

- Radovao se kada Partizan da gol i kada je odbranim. Kod rezultata 4:3 za Partizana počeo je da skandira "tata pojma nema". Finale Kupa na Banjici nije hteo da gleda, otišao je na Kopaonik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo za sina

    27. februar 2021 | 14:38

    pametan momak..shvatio je da mu je otac u mrskom klubu koga se ne moze voljeti..bravo sine...

  • Putin R.S

    27. februar 2021 | 17:15

    To su price koje ce se prepricavati zauvek. Ja sam Delija i hvala ti za sve sto si dao Zvezdi i Srbiji. Tako uvek treba biti. Postovati boje drugog kluba sa respektom. Vrlo lepa anegdota.

  • Grobari surcin

    27. februar 2021 | 15:05

    Ne moze svako da navija za partizan, AVANGARDA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA