≫ 

Osvojio titulu prvaka sveta sa polomljenim rebrom: Srpski kik bokser izdržao nemoguće

Aleksandar Konovalov otkrio da je prolazio kroz teške trenutke

  • 2
Aleksandar Konovalov Foto: Arena Friday Night Fights

Titulu šampiona sveta pobedom protiv Portugalca Andrea Santoša osvojio sam sa polomljenim rebrom, priznao je dan posle trijumfa najbolji srpski bokser Aleksandar Konovalov.

- Trpeo sam bolove i krio od svih, a najviše od rivala da mi je na sparingu pre 15 dana polomljeno rebro. Znao je samo moj trener Dejan Pavić. Portugalac me sredinom meča pogodio baš u to mesto, ali sam stegao zube i uspeo - rekao je Konovalov.

Kaže da novi pojas posvećuje porodici, treneru i prijateljima.

- Zahvalnost dugujem Srđanu Bugarčiću i Areni koji su u ova teška vremena korona virusa uspeli da organizuju ovako sjajan turnir Arena Friday Night Fights  - rekao je Konovalov, a preneo Kik boks savez.

Konovalov je do sada šest puta bio profi prvak sveta, isto toliko puta i amaterski, od čega dvaput u juniorskoj kategoriji, uz brojne medalje, pehare i pojase sa Svetskih i Evropskih prvenstava, Gran prija, mitinga i drugih takmičenja.

Video: Borilački spektakl u Jagodini: Konovalov brani titulu šampiona sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    7. mart 2021 | 07:15

    Je li taj levo Vuk Mob?! 😁

  • Branislav

    7. mart 2021 | 00:57

    Izuzetno jaka organizacija. Skidam kapu ovom momku posto je veoma jaka konkurencija bila i dosta bas dosta boraca iz celog sveta. Srbija Makedonija i Moldavija. Bravo jos jednom. Hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA