≫ 

Predsednik Rukometnog saveza Hrvatske optužuje: "Portugalija i Francuska su nas tankovali"

Tomislav Grahovac smatra da je utakmica sa Francuskom bila čudna

  • 4
Finale rukometna reprezentacija Hrvatska Španja European Handball Championship Foto: Tanjug/AP

Rukometaši Hrvatske su u neverovatnoj drami poslednjeg kola kvalifikacionog turnira ostala bez plasmana na Olimpijske igre. To je prvi put nakon 2000. godine da hrvatski rukometaši propuštaju Igre.

Predsednik HRS-a Tomislav Grahovac tvrdi da nije krivac za ovaj neuspeh i da sumnja na nameštanje Francuske i Portugalije

- Ja moram reći da je sumnjiva završnica utakmice, ne pamtim kada je Francuska na ovaj način privodila utakmicu kraju, isto tako moram priznati da mi se čini da su neke situacije na čudan način dosuđene.

- Od dizanja ruke za pasivan napad u zadnjih pet minuta do situacije gde se ovaj zadnji gol nije proveravao da li je postignut u regularnom vremenu. I kad usporedim kriterijum koji je taj isti sudijski par imao na našoj utakmici protiv Francuske, neke stvari mi ukazuju da to nije realna slika Francuske. Možda sam ja subjektivan, ali neke stvari ukazuju da bi moglo biti tako -rekao je Grahovac.

Video: Obradović: Imamo istorijsku priliku za odlazak na Olimpijske igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    16. mart 2021 | 08:52

    Ma nisu oni, nego SRBI!

  • Косингас

    16. mart 2021 | 09:22

    Е, мукице... Ево, потресли се Французи због вас.

  • delije sever

    16. mart 2021 | 10:21

    koliko ste vi putna namijestali..sta mislis..jbg istekao rok..pada se i vise nema dizanja kao kosarka..isto vam slkijediu i u nogometu draga nasa braco,,mi vas volimo al ovo je realnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA