Najlepša Mađarica je najveća pretnja Srpkinjama: Oči od "milion dolara" i osmeh koji obara s nogu

Viktorija Lukaš od 17:30 bije bitku za Tokio protiv naših devojaka

  • 4
Lukacs Viktoria Foto: Instagram/lukacsviki

Pred ženskom rukometnom reprezentacijom Srbije je meč odluke za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, čeka ih moćna mađarska selekcija (subota, 17:30) koja je u prvom meču na kvalifikacionom turniru pregazila Kazahstan rezultatom 46:19!

Dakle, jasno je da će nam, posle poraza od Rusije, pobeda u današnjoj utakmici u Đeru gotovo sigurno obezbediti prolaz u Tokio, budući da je Kazahstan daleko ispod kvaliteta koji poseduju Rusija, Mađarska i Srbija.

Možda i najveća pretnja izabranicima Ljubomira Obradovića u današnjem meču biće sjajna Viktorija Lukaš, koja, osim rukometnog dara, privlači pažnju atraktivnim izgledom i lepotom. A tek njene oči...

Viktorija se u Đeru oseća kao kod svoj kuće jer igra za istoimeni mađarski klub i jedna je od najboljih igračica ekipe i nema sumnje da će i protiv Srbije biti udarna pesnica reprezentacije u meču odluke.

Zbog svog atraktivnog izgleda i lepog lica, Viktorija je privukla veliku pažnju javnosti i tokom minulog Evropskog prvenstva.

Poslednji put reprezentacije Srbije i Mađarske igrale su na pomenutom Evropskom prvenstvu i tada su Mađarice bile ubedljive i slavile rezultatom 38:26, a jedna od najboljih na terenu u redovima protvničkog tima bila je upravo Viktorija Lukaš sa šest golova!

Iskreno se nadamo da danas neće biti toliko raspoložena za igru i golove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA