≫ 

Vojvodina silna u majstorici: Odbojkaši iz Novog Sada pregazili Radnički, za pehar protiv Partizana

Ni u jednom trenutku gosti nisu bili blizu da zaprete

  • 0
OK Vojvodina - OK Crvena zvezda Foto: MN Press

U gornjem delu žreba plej-ofa Odbojkaške lige Srbije ipak nismo videli iznenađenje. Vojvodina je u majstorici uspela da opravda epitet favorita i pokaže zbog čega je zauzela prvo mesto na kraju regularnog dela šampionata. Radnički danas nije imao nikakve šanse i kući je otišao teško poražen – 3:0 (25:16, 25:11, 25:22).

Stoga ćemo u finalnoj seriji za pehar prvaka Srbije gledati okršaj Vojvodine i Partizana, koji je u drugom polufinalu u dva meča uspeo da eliminiše Mladi Radnik. To nimalo nije bilo očekivano, s obzirom na to da su oba tima ušla među najbolja četiri nakon eliminacije favorita. Crno-beli su pobedili Niš, dok je Radnik savladao Ribnicu.

Što se susreta u Novom Sadu tiče, nakon slabijeg starta Vojvodine, odbojkaši domaćih su na sredini prvog seta uspeli da uspostave potpunu dominaciju. Ređali su se poeni jedan za drugim, a na kraju su ovaj set mogli da reše i dvocifrenom razlikom (25:16). No, kada to već nisu učinili tada, uradili su u narednom, u kojem je Radnički umalo ostao na jednocifrenom broju osvojenih poena (25:11).

Poslednji set bio je najneizvesniji. Vojvodina jeste diktirala ritam i imala prednost, ali je Radnički u nekoliko navrata bio na samo poen zaostatka (19:18, 20:19, 21:20, 22:21), ali je tada usledila serija od dva uzastopna poena domaćih, čime je stavljena tačka meč.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA