≫ 

Sanja Vukašinović dominirala pobedom na „Dunav kupu“

Naša reprezentativka pobedila na međunarodnom takmičenju

  • 0
Sanja Vukašinović

Foto: SSS

Srpska reprezentativka u streljaštvu Sanja Vukašinović je sezonu takmičenja malokalibarskim oružjem otvorila danas na turniru „Dunav kup“ u mađarskom gradu Komaromu.

Vukašinovićeva je u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava (3 puta 40 metaka) najpre osvojila prvo mesto u kvalifikacijama, u kojima je zabeležila 1.178 krugova. Bila je najpreciznija i u finalu sa 461,5 krugova.

Drugo mesto u finalu osvojila je Kata Vereš Cvikl iz kluba KVŠE, sa 459,7 krugova. Treća je bila Deneš Ester (Ujpešt). U zvaničnom plasmanu, Cvikl je osvojila zlato , jer je Vukašinovićeva u finalu učestvovala van konkurencije, s obzirom da je „Dunav kup“ kriterijumsko takmičenje za sastav mađarske reprezentacije.

Ipak, naša reprezentativka je strelište napustila sa pobedničkim peharom,dodeljenom za najbolji kvalifikacioni rezultat. U kvalifikacijama, iza Vukašinovićeve plasirale su se Lea Horvat (KVŠE) i Dorina Toma (Ujpešt) sa po 1.175 krugova.

-„Dunav kup“, održan na otvorenom strelištu u Komaromu, je bilo prvo kvalifikaciono takmičenje za mađarske strelce za sastav reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Osijeku. Izuzetno sam zahvalna organizatorima i Streljačkom savezu Mađarske na gostoprimstvu i što su mi pružili mogućnost da učestvujem kao gost na turniru i da se tako prvi put posle devet meseci takmičim malokalibarskom puškom – poručila je Vukašinovićeva , članica Novog Sada 1790.

Video: Nikola Jokić objasnio telesnu transformaciju: Ceo proces mršavljenja je trajao 8 meseci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA