≫ 

Sevale pesnice na ledu, Srbin krvav završio svoj 1000. meč u NHL!

Lučić upisao asistenciju i razbijenu arkadu protiv Toronta

  • 1
Milan Lučić Printskrin: Youtube/hockeyfights.com

Srpski hokejaš Milan Lučić potrudio se na svojevrsan način da njegov 1000. meč u NHL ostane upamćen, jer je u prvom periodu duela njegovog Kalgarija protiv Toronta izazvao tuču!

Lučić je ušao u klinč sa Skotom Saburinom koji je prihvatio "bacanje rukavica", da bi nešto kasnije završio na ledu. Međutim, u međuvremenu je jednom dobro zakačio Lučića koji je sukob završio krvav - sa razbijenom desnom arkadom.

- To je nekako smešno. Kada sam video da je u sastavu 100 odsto sam znao da će me pitati za tuči. Čim su dali gol, rekao sam da - objasnio je Lučić taj sukob, dok je Saburin dodao:

- To je bio moj način da mu čestitam na 1.000 utakmica!

Kalgari je, inače, zabeležio vrednu pobedu nakon produžetka (3:2), Lučić je bio asistent vodećeg gola za svoj tim, dok je trijumf "Flejmsima" doneo Džoni Gudro golom na 36 sekundi do kraja.

Video: Pijani Rus igra hokej

>>> Zvezda danas (18.00) čeka Cedevitu Olimpiju u jednom od najvažnijih mečeva u borbi za prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Kvota na keca je 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cedevita Olimpija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA