≫ 

Boba Kovač saopštio širi spisak: Obara se rekord, 49 odbojkaša u reprezentaciji

Selektor je spisku od 28 igrača koji će početi pripreme priključio još 21 igrača iz domaćeg šampionata

  • 0
Slobodan Kovač Foto: MN Press

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je širi spisak od 49 igrača na koje će računati ovoga leta.

Kako je saopšteno, pripreme u Vrnjačkoj Banji počeće 28 igrača:

Tehničari: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić

Libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić

Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić

Primači: Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović

Očekuje se da će do 3. maja igrači biti na okupu, a u Vrnjačkoj Banji radiće se do 20. maja, kada bi trebalo da putuju u Sloveniju na turnir na kome će igrati još selekcija domaćina i Bugarska.

Nakon toga ih očekuje put u Italiju, gde će učestvovati u trećem izdanju Lige nacija od 28. maja.

Kako se dodaje, u Velikom Gradištu treniraće još 21 odbojkaš, a reč je uglavnom o igračiam koji igraju u domaćem prvenstvu.

Među njima su tehničari: Andrej Polomac, Ivan Marković i Aleksa Kozić, korektori: Nikola Meljanac, Dušan Nikolić i Boris Buša, libera: Radoslav Brborić, Dušan Jović i Lazar Stašević, blokeri:Aleksandar Nedeljković, Vladimir Hajović, Andrej Rudić, Aleksa Polomac i Nikola Goić, primači Luka Tadić, Lazar Marinović, Žarko Ubiparip, Lazar Bajandić, Filip Kovačević, Veljko Mašulović i Nemanja Jungić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ovog leta učestvovaće još na Evropskom prvenstvu od 1. septembra, na kom će braniti šampionsku titulu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA