≫ 

Zvezda “udavila“ Partizan u vaterpolo večitom derbiju – neverovatnih 14:2 na Dorćolu!

Potpuno nestvaran rezultat na Dorćolu na bazenima “Milan Gale Muškatirović“

  • 15
Miloš Vukićević

Foto: MN Press

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su ogroman trijumf protiv svog večitog rivala, peti vezani, ali niko nije mogao ni da sanja da će to učiniti na tako dominantan način. Igrao se revanš meč četvrtfinala domaćeg prvenstva, a tim Aleksandra Filipovića dobio je Partizan rezultatom 14:2! Na taj način samo je potvrdio pobedu od pre sedam dana koja je glasila 12:6 na njihovo ime.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Miloš Vukićević koji je ubacio tri gola, po dva su postigli Subotić, Milojević i Šulc, dok su se u timu Partizana upisali samo Rodić i Aksentijević.

Može se reći da su prolazak u polufinale, ako se on uopšte dovodio u pitanje posle prvog meča, crveno-beli obezbedili u prvoj četvrtini koju su dobili rezultatom 5:0. To je samo dodatno demoralisalo goste, koji su jedine golove postigli u trećem kvartalu. Na poluvremenu je bilo 6:0, posle još osam minuta je bilo 10:2, a poslednja deonica rešena je u korist Zvezde rezultatom 4:0.

Svi favoriti su večeras opravdali ulogu favorita u revanšima. Radnički je uništio Nais (17:4) uz pet pogodaka Strahinje Rašovića, Šabac je bio siguran protiv Vojvodine (9:5), a sutra pobedu treba da potvrdi Novi Beograd koji igra drugi meč protiv Zemuna.

Video: Zajedno došli da prime vakcinu: Nikola Rađen i Filip Krajinović se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    5. maj 2021 | 22:34

    Je l' Tegeltija prenosio na instagramu?

  • Putin R.S

    5. maj 2021 | 22:53

    Vreme je da se kao sportsko drustvo ugasite. Klubovi vam beleze poraze, ogrezli ste u teskom kriminalu, nemate rezultate u ni jednom sportu. Jedini spas je katanac i krenuti od najnizih rangova uz novo ime FK Zagreb.

  • Neba

    5. maj 2021 | 22:06

    Da se franje ne sekiraju puno,nikad nije sramota izgubiti od evropskog prvaka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA