≫ 

Nastavlja se srpska "NFL" liga: "Pastuvi" iz Požarevca traže prvu pobedu

Nastavlja se zanimljiva sezona srpskog šampionata u američkom fudbalu

  • 1
FINALE-SPORTSRPSKI SUPERBOULKLUB-SUPERLIGE-SRBIJE-15SBB-Vukovi-Beograd-Kragujevac-Wild-Boars-5.-jul-2014-u-15h-Ada-Ciganlija-SBB-Vukovi-Beograd-Kragujevac-Wild-Boars

Foto: Marko Todorović

Ekipa Blue Dragons Belgrade dočekuje Požarevac Pastuve na stadionu FK Heroj u Beogradu u 4. kolu Prve lige Srbije u američkom fudbalu.

Ekipa Blue Dragons Belgrade ima skor 1-1, dok je Požarevac bez pobede.

Drugi meč Prve lige igra se u Jagodini gde će Black Hornets dočekati Banat Bulls. Domaći Stršljeni posle dva uvodna poraza imali su nedelju pauze, a sada će ugostiti tim iz Vojvodine koji je posle uvodnog poraza vezao pobede protiv Novog Sada i Zmajeva, a utakmica se igra u nedelju od 17 sati na stadionu FK Trnava.

Ekipa Vukovi Beograd je slobodna u ovom kolu, dok je meč Wild Dogs Novi Sad - Kragujevac Wild Boars odložen zbog obaveza Veprova u CEFL ligi.

FINALE SPORTKLUB SUPERLIGE SRBIJE,  SBB Vukovi Beograd - Kragujevac Wild Boars

Foto: Marko Todorović

Aktuelni šampion Srbije kragujevački Divlji veprovi započinju svoju misiju u okviru nove sezone CEFL lige, pošto će u Beču odmeriti snage sa ekipom Vienna Vikings.

Veprovi će imati težak zadatak, tim iz Beča je u dosadašnjem delu sezone zabeležio četiri pobede bez poraza, a pre tri nedelje u okviru austrijske lige savladali su Swarco Raiders Tirol, trostrukog uzastopnog šampiona i branioca CEFL titule.

Prva liga Srbije, 4. kolo: Subota: Blue Dragons Belgrade - Požarevac Pastuvi (17), nedelja: Jagodina Black Hornets - Banat Bulls (17).

CEFL liga: Subota: Vienna Vikings - Kragujevac Wild Boars (17sati)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA