Najlepša srpska rukometašica: Zaprosila fudbalera, pa ga ostavila, porodila se, a izgleda kao avion

Sara Garović ponovo dominira na terenu

  • 13
Sara Garović Foto: Instagram.com/_crna_zena_

Sara Garović važi za jednu od najlepših i najprovokativnijih rukometašica u Srbiji. Posle burnog devojačkog života, gde je bila posebno aktuelna u medijima zbog dešavanja van terena, sada je ponovo skoncentrisana na teren.

Ona uspešno nastupa za Bekament, gde u polufinalu Superlige igraju protiv Jagodine, u seriji koja se igra na dve dobijene utakmice. Jagodina je bila ubedljiva u prvom meču sa 31:18, a Sara i njene saigračice će imati priliku za revanš u sredu od 19 časova u Aranđelovci.

Mnogi ljubitelji rukometa ponovo su se zainteresovali za žensku Superligu zbog povratka Sare Garović, koja se vratila na teren posle pauze zbog porođaja.

Ona je u prošlosti vodila buran život i zbog toga je bila ispraćena u medijima, posebno kada je na jednom meču zaprosila svog dečka fudbalera dok je igrao utakmicu. Ipak, brzo su raskinuli, jer, kako je Sara rekla, fudbaler nije mogao da je isprati.

Kasnije je dospela u žižu javnosti zbog proterivanja iz Poljske, jer je radila na crno, a potom se skrasila i dobila sina, pa je jedno vreme bila van terena zbog porođaja.

Ipak, sada se ponovo vratila i donela dodatni šarm srpskom ženskom rukometu.

Pogledajte u nastavku i njene fotografije:

Video: Najlepša fudbalerka na svetu je sa Balkana: Cakana Nikolina lepotom i izgledom obara s nogu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA