≫ 

Ovo je rukometaš Partizana koji je uhapšen na treningu: Na tribinama bio od 12. godine

Reč je o Vojislavu Đ. koji je tek pre nešto više od godinu dana postao punoletan

  • 39
Vojislav Đorđević, uhapšen rukometaš Foto: Facebook

U velikoj akciji policije i žandarmerije na raznim lokacijama u gradu, u petak je uhapšeno ukupno šest osumnjičenih za učešće u kriminalnim radnjama grupa čije su vođe bili Veljko Belivuk i Marko Miljković. Jedan od njih je pao u dvorani za trening Rukometnog kluba Partizan, a reč je o Vojislavu Đ., koji je nastupao za mlađe kategorije kluba.

Portalu Telegraf.rs je u MUP-u potvrđeno da je reč o navedenom licu, koje je pre samo godinu dana postalo punoletno. Direktor RK "Partizan", Aleksandar Bogojević naveo je da se on u dvorani u trenutku hapšenja nalazio isključivo iz sportskih razloga. Pripadnici Žandarmerije i UKP su ga oborili na patos i stavili lisice.

Kako nezvanično saznajemo, Đorđević se na tribinama obreo već od svoje dvanaeste godine i bio je redovan na utakmicama Partizana u Humskoj ulici.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Podsetimo, u koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22) uhapšeni su na više lokacija u velikoj akciji, zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji pod nadimcima "Mesar" i "Zver".

Prema saopštenju MUP-a, sumnjiče se da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Osim Vojislava Đ. koji je uhapšen u sportskoj hali, ostalima su lisice na ruke stavljene u njihovim stanovima. Jedan od njih pokušaju je da pobegne preko terase.

- U trenutku upada golman Partizana je bio sa jedne strane terena, kod aut-linije, sa još nekoliko golmana, dok su igrači, njih 12 ili 13 bili na drugoj strani, verovatno je vođeno računa da u tom trenutku oko njega ne bude velika gužva. Naoružani su se ustremili pravo na njega, rekli su mu da legne i on je to uradio, niti je pružao otpor, niti je pokušao da beži - ispričao je za "Blic" Dobrosav Jeličić, direktor Rukometne akademije Partizana.

Video: Uz zvuke sirene i dimne bombe uhapšeno još 6 osoba za koje se sumnja da im je Belivuk vođa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    22. maj 2021 | 08:35

    Ajmo malo sad na crveno belu stranu! A da,, oni su nevinasca!

  • Рус

    22. maj 2021 | 09:08

    Koliko god hapsite duplo njih se pojavljuje novih. Zato što je to trgovina narkoticima unosan posao u Srbiji. Obrneš veliku lovu , a dobiješ minimanlnu kaznu. Pa se napravi kalkulacija. Zaradim 2 miliona eura, provedem godinu ipo u zatvoru. A za tih istih godinu ipo na slobodi legalno bih zaradio oko 5000 eur. Od tih 5000 eur.hrana, računi garderoba u šteku ništa. Ovako u zatvoru 3 obroka , ništa ne radim nemam račune , a u šteku 2 milke eura kada izadjem.. Tako da se niko ne opire hapšenju niti ko beži od istog.

  • Kikii

    22. maj 2021 | 09:43

    Navijači Zvezde,su ćvećka. Zašto njih ne pročešljate malo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA