≫ 

Osvajač medalja na OI optužen da je ubio kolegu: Policija ga uhvatila posle 20 dana potrage

Užasan zločin dogodio se u Indiji

  • 0
Rvanje, Indija Printskrin: Twitter/@DelhiPolice

Proslavljeni indijski rvač Sušil Kumar uhapšen je u domovini zbog sumnji da je nasmrt pretukao kolegu Sagara Dankara u Nju Delhiju!

Kumar je dvostruki osvajač medalja na Olimpijskim igrama (bronza 2008 i srebro 2012) i bežao je od policije oko 20-ak dana pre nego što je uhvaćen.

Tereti se da je bio na jednom stadionu u Nju Delhiju, gde je izbila tuča kobna po Dankara, a pored Kumara, inače i svetskog šampiona iz 2010. godine, policija traži još šest osoba zbog sumnje da je u pitanju bio obračun rvačkih bandi.

Sam Kumar se obradio sudu i tražio zaštitu, tvrdeći da je istraga policije otpočetka bila pristrasna, ali je kaucija odbijena zbog toga što je glavni osumnjičeni. Zanimljivo, policija je tokom potrage za Kumaroim nudila 1.000 američkih dolara za bilo kakvu informaciju.

Takođe, iz policije su poručili da su razgovarali sa svedocima i da su svi izneli optužbe protiv Kumara kog, doduše, određene kolege i dalje brane.

- Ono što je učinio za indijski sport mu ne može biti oduzeto - rekao je tamošnji bokser Vijender Sing koji je sa KUmarom dva puta bio na OI.

Video: Motociklista u pokretu šutnuo i oborio deku zato što je bio neraspoložen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA