≫ 

Spektakularan vaterpolo u Beogradu: Jug potpoljen u drami, Barseloneta demolirala Olimpijakos

Poznati su i svi parovi polufinala vaterpolo Lige šampiona

  • 0
Vaterpolo, lopta Foto: MN Press

za

Vaterpolisti španske Barselonete poslednji su polufinalisti Lige šampiona, pošto su sinoć u četvrtfinalu završnog turnira u Beogradu na bazenu "SC 11. april" deklasirali grčki Olimpijakos 22:9 (6:0, 7:2, 6:3, 3:4).

Španski tim dominirao je od početka susreta, iskoristio je sve prilike da zatrese mrežu protivnika, koji je sa druge strane prvi pogodak u meč zabeležio u drugoj deonici.

U ekipi Barselonete sa po četiri gola istakli su reprezentativac Srbije Milan Aleksić, Alvaro Granados Oretega i Blai Maljarč Gelj, dok je u grčkom timu Konstantinos Genidunijas postigao tri.

Prethodno su vaterpolisti Breše savladali Jug sa 12:10 u najdramatičnijem meču u Beogradu, dok su Pro Reko i Ferencvaroš bili ubedljivi u svojim pobedama nad Hanoverom i Marseljom.

Rezultati četvrfinala: Pro Reko - Hanover 16:9, Ferencvaroš -Marselj 14:6 , Jug - Breša 12:10, Barseloneta - Olimpijakos 22:9.

Polufinalni parovi: Pro Reko - Barseloneta (petak 18 sati), Ferencvaroš - Breša (petak 20.30).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA