≫ 

Srpska NFL liga: Poslednje borbe za plej-of

Ligaški deo se završava, čekaju nas okršaji u plej-ofu

  • 1
FINALE-SPORTSRPSKI SUPERBOULKLUB-SUPERLIGE-SRBIJE-15SBB-Vukovi-Beograd-Kragujevac-Wild-Boars-5.-jul-2014-u-15h-Ada-Ciganlija-SBB-Vukovi-Beograd-Kragujevac-Wild-Boars

Foto: Marko Todorović

Ovog vikenda završava se ligaški deo Prve lige Srbije u američkom fudbalu i igraju se dve utakmice koje imaju veliki uticaj na plej-of.

U Kragujevcu na teren izlaze Wild Boars i Banat Bulls. Obe ekipe su obezbedile plej-of, a direktan duel odlučiće ko će biti domaćin u polufinalu između istih rivala, jer će pobednik obezbediti drugo mesto na tabeli.

Utakmica počinje u danas od 15 sati na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača.

U Novom Sadu u nedelju (15 sati) igra se meč koji će odlučiti poslednjeg učesnika plej-ofa.

Ekipa Wild Dogs dočekuje tim Blue Dragons Belgrade, oba tima imaju učinak 2-3 i pobednik će obezbediti 4. mesto i utakmicu protiv Vukova u polufinalu.

Zbog odličnih odnosa ova dva kluba, kao i činjenice da su u prethodnom periodu oba kluba dobila svoje zvanično pivo, utakmica je nazvana Beer Bowl.

Dozvoljeno popunjavanje stadiona do 50 odsto kapaciteta, u nedelju od 15 časova na stadionu FK Sremac u Čereviću očekuje se dobra atmosfera.

Video: Kako slavi najbolja fudbalerka sveta Aleks Morgan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    19. jun 2021 | 14:28

    srpska liga americkog fudbala nije srpska nfl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA