≫ 

Nova transfer bomba srpskog vaterpola: Partizan doveo ubojitog strelca, olimpijskog šampiona!

Milan Aleksić je ponovo član Partizana posle 9 godina

  • 2
Vaterpolo Srbija - Crna Gora, Milan Aleksić

Foto: Marko Todorović

Proslavljeni srpski vaterpolista, osvajač mnogobrojnih svetskih medalja Milan Aleksić ponovo je član Partizana!

Dete Partizana, Milan Aleksić je vaterpolo počeo da trenira na Banjici, a sa 17 godina je debitovao za prvi tim Partizana gde je ostao kao standardni prvotimac punih 9 godina.

Sa Partizanom je šest puta uzastopno bio prvak nacionalnog Prvenstva i Kupa u periodu od 2006. do 2012. godine i postao šampion Evrope u sezoni 2010/2011.

Video: Lako vam je da osvajate zlata kad nemate konkurenciju, a onda je srpski vaterpolista objasnio sve u dve rečenice

Od 2009 je stalni član reprezentacije, a svojim golom u završnici Svetskog prvenstva u Rimu je Srbiji doneo titulu prvaka sveta! Milan je osvajač zlata u Riu na Olimpijskim igrama!

Prethodno su u januaru potpisali Stefana Mitrovića, takođe proslavljenog reprezentativca, a iz toplog Brazila stigao je Rafael Vergara Real.

Osim toga, VK Novi Beograd se takođe ozbiljno pojačao dovođenjem nekoliko reprezentativaca( Mandić, Ćuk, Avramović, Gogov), a tu su Radnički Kragujevac kao aktuelni šampio, te Crvena zvezda i Šabac kao ozbiljne ekipe.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏊🏊🏊

    25. jun 2021 | 13:18

    Чек бре, одакле им паре...јел избачени због кирије а сад као купују...и где ће да играју, можда у некој приватној вили са базеном...ма заврешена су прича, само сећаш ли се Доли Бел...и опет никад као Звезда, 4 у 1, све могуће титуле у сезони

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA