≫ 

Htela na Olimpijske igre, ali zatrudnela u međuvremenu: Takmičila se sa stomakom "do zuba"

Ništa nije nemoguće

  • 0
Linzi Flek Printskrin: Instagram / lcschwartz22

Američka sedmobojka Linzi Flek se takmičila na atletskom mitingu, i ako se jasno mogao videti njen trudnički stomak, jer se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće.

Kako je i sama rekla, njeni planovi ne idu uvek u smeru kakvom je želela, htela je na Olimpijadu u Tokio, ali je usledila korona, pa je zaželela da osnuje porodicu i sada...

Pričala je s s doktorom koji joj je dao "zeleno svetlo" za takmičenje, što je ova devojka i iskoristila, jer kako je rekla, san joj je da ode na Olimpijske igre i tek onda završi karijeru.

Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kom se vidi pre početka trke sa stomakom, a čak je učestvovala i u svim disciplinama, istovremeno vodeći računa o svojoj bebi.

Tako da je ova devojka i u trci na 800 metara prekinula trčanje na samom početku, jer zbog vrućine nije želela da naškodi svojoj još uvek nerođenoj bebi.

- Htela sam da dokažem da su žene u stanju da urade ovo, moja trudnoća je bila teška na početku, 12 nedelja sam bila bolesna i to se odrazilo na moje treninge - rekla je Linzi nakon takmičenja.

Video: Čudo od deteta srpske atletike posle srebra na Balkanijadi: Ovo mi je prva seniorska sezona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA