≫ 

Neverovatan doček za Mandića u Crnoj Gori: Morao je da zaustavi kola i izađe s medaljom pred narod

Ništa manje i ne priliči olimpijskom šampionu

  • 3

Dušan Mandić, srpski vaterpolo reprezentativac i jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje zlatne medalje na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Tokiju, dočekan je u svom Herceg Novom na neverovatan način - uz baklje i pesmu.

Olimpijske igre u Tokiju su iznedrile nekoliko novih heroja i idola, a naši vaterpolisti su kao i po običaju osvojili srce cele nacije.

Jedan od "miljenika" sa ovih Olimpijskih igara je Dušan Mandić, bek Novog Beograda, koji je emotivnom izjavom nakon polufinalne utakmice sa Španijom pobrao simpatije celokupnog građanstva u Srbiji.

Tivat, rodni grad ovog vaterpoliste, priredio je spektakularan doček, toliko velik da je i Dušan Mandić morao da zaustavi auto kako bi se javio svima.

Sa svojom čerkom Lenkom u naručju, vaterpolo as je uživao u bakljadi i pesmama koje su priređene u njegovu čast, a mogao je čuti i svoje ime koje su skandirali ljudi okupljeni oko njega.

Kako je to sve izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Video: Carica Milica čim čuje Bože pravde suze joj krenu niz lice: Tako je bilo i na dočeku na balkonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA