≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li znaš šta je pravi izazov? Military Experience Challenge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trka sa originalnim preprekama, određenim zadacima iz domena treninga i obuke specijalnih jedinica, krunisana bojevim gađanjem puškom i pištoljem

  • 0

Usled stabilne epidemiološke situacije, stekli su se uslovi za održavanje novog, jedinstvenog izazova u Srbiji i regionu. Organizovanog i smišljenog od strane ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u specijalnim jedinicama.

Strelište Tamnava, 4. septembra ugostiće sve takmičare željne adrenalina i novih iskustava.

Staza od 3km sa mnoštvom prepreka, pucanjem iz puške i pištolja i određenim prirodnim uzvišenjima predstavljaće nezaboravno iskustvo svim učesnicima ovog jedinstvenog događaja. Sama trka prilagođena je svim nivoima spremnosti, tako da će uzivati i rekreativci, ali i oni sa nešto više pripreme u svojim rukama.

Pored redovnih kategorija, tu je i dodatna timska disciplina. Ovo takmičenje će takođe imati i humanitarni karakter. Deo kotizacije ići će kao prilog za rad humanitarnih organizacija.

Okupljanje učesnika zakazano je za subotu 4. septembra, tokom događaja biće organizovan i propratni sadržaj namenjem svim posetiocima strelišta Tamnava.

Preskakanje Prage, puzanje sa puškom, bacanje školskih bombi, pucanje iz puške i pištolja samo su delić onoga što će takmičari iskusiti.

Prijave za sve zainteresovane učesnike su otvorene od 31. jula, a vrše se putem sajta - https://military-experience.com/military-experience-challenge/.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA