"Pogledajte me u oči": Govor trenera srpskih odbojkaša pred meč s Belgijom ostaviće vas bez teksta

Evo kako se Orlovi pripremaju za premijeru na Evropskom prvenstvu

  • 2
Radivoje Radaković, odbojka Foto: Printscreen/Twitter/Edin Škorić

Odbojkaši Srbije ovog četvrtka od 20.30 časova protiv Belgije započinju učešće na Evropskom prvenstvu za muškarce, a nekoliko časova uoči premijere pojavio se zanimljiv snimak iz tabora naše reprezentacije odakle se najavljuje nova titula prvaka Evrope.

Snimak je na društvenim mrežama objavio tim menadžer reprezentacije Edin Škorić, a u glavnoj ulozi je kondicioni trener Radivoje Radaković koji pokušava da ubedi igrače da će biti šampioni Evrope 19. septembra kada se završava EP.

- Pogledajte me samo u oči. Ako bi bio motivacioni govor bilo bi veštački i nema ništa od toga. Imamo srce. Ljudi, došli smo kao prvaci Evrope ovde, prvaci ćemo biti i 19. Ako ubedite danas, sutra i prekosutra sebe, ali zaista ubedite sebe da smo najbolji, 19. ćete ubediti i ceo svet. To govori srce, volja, čelična volja, zaista verujem u to. Hajde da zgazimo Belgijance - rekao je Radakovića na oduševljenje odbojkaša.

Radaković je inače i nekadašnji kondicioni trener fudbalera Crvene zvezde i OFK Beograda, a njegov upečatljivi govor pogledajte u snimku ispod. I naravno obavezno pojačajte ton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    2. septembar 2021 | 18:23

    Ma idi begaj bas sam se napalio,,,ako se plasimo belgije i ostalih padavicara onda pakuj kofere i kuci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA