≫ 

Cupara ugasio "motor": Srpski Vesprem protiv Zagreba za titulu SEHA šampiona

Fajnal for SEHA lige održava se u Zadru

  • 0
Vladimir Cupara Foto: Printscreen Facebook / Veszprem

Za titulu desetog izdanja SEHA lige boriće se mađarski Vesprem i hrvatski PPD Zagreb. Vesprem, koji vodi Momir Ilić, a za koga brani Vladimir Cupara srpski reprezentativni golman, a nastupa Petar Nenadić,  pobedio je Motor Zaporožje sa 36:29, dok je Zagreb pobedio Meškov Brest sa 38:37.

Golman Cupara je bio igrač utakmice protv Zaporožja sa 13 odbrana, dok je najeffikasniji bio Marguč sa 9 golova, a pratio ga je Nenadić sa 7 golova.

Ulazak Vladimira Cupare, sredinom prvog poluvremena, bio je inicijalna kapisla od koje je Vesprem počeo da pravi razliku. Petar Nenadić je bio jedan od ključnih ljudi Vespremovog napada, uz sedam golova, neč je završio sa devet asistencija.

Vesprem će protiv PPD Zagreba u nedelju (19) igrati za titulu u desetom izdanju SEHA Gasprom lige, dok će u 16.30 za treće mesto igrati Meškov Brest i Motor Zaporožje.

Mađarski tim trenira bivši srpski reprezentativac Momir Ilić

- Imali smo mnogo uspona i padova u prvom poluvremenu. Ono što me raduje je da se naša odbrana značajno popravila u drugom, a golman je odbranio nekoliko ključnih lopti.

- Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali u nastavku, ali ima tu još stvari na kojima treba da poradimo – istakao je Momir Ilić posle meča njegov kolega Gintaras Savukinas smatra da je Motor pružio „solidan otpor” ali da je razlika u kvalitetu bila odlučujuća po ishod meča.

Video: Opkladila sam se sa golmanom rukometne reprezentacije Srbije Vladimirom Cuparom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA