Sam uleteo u masu navijača da se bije, "nestao" u narandžastoj masi studentarije

Reč je o meču univerzitetske lige SAD u američkom fudbalu

  • 6
tuča Foto: twitter/2022_UVA

Sa utakmice univerzitetske lige u SAD, u pitanju je američki fudbal, kruži snimak navijačke tuče u kojoj jedan smeli momak uleteo u masu fanova domaćeg tima, Virdžinije.

U momentu kada se sam zaleteo na provokatora iz mase koji se nalazio u moru narandžastih majici, pratio ga je saborac, pa su brzo obojica "nestala" u jednobojnoj masi očito mlađih momaka, studenata.

Došlo je do pesničenja, momak u plavom dresu je bio ratoboran i prvi je napao, brzo je dobio podršku, a obojica su potom oborena. iskoristili su taj momenat njihovi rivali da upute koji udarac, a čitavu situaviju koja je pretila da se oduži, prekinula je policija.

Dvojica su bila dovoljna da zavedu red, "usijane glave" su uhapšene i "ohlađene", vidno i bez lakših povreda odvedeni sa stadiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Burntcup VT (@burntcupvt)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    5. septembar 2021 | 08:44

    Bravo momcino ! Muda do poda !!! 💪

  • baba smilja iz darosave

    5. septembar 2021 | 08:12

    univerzitetska liga ? u pitanju je AAC (atlantic coast conference) igrali su univerzitet severna carolina protiv virdzinija tek.

  • Ivan

    5. septembar 2021 | 10:38

    Ja se cudim kako se svi smeju i stoje mirno, znaju ljudi kako se ponasa na utakmici. A ovaj matori ce verovatno zaglaviti par godina, a kod nas te puste kuci kad je haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA