"Želim da nas se ekipe sa moćnim rosterima plaše u ABA ligi": Trener Igokee najavljuje uzbudljivu sezonu

Dragan Bajić smatra da ima veoma dobar tim za najveće domete

  • 0
Dragan Bajić

Foto: KK Igokea/Nikola Vuruna

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da želi da se njegovog tima svi plaše u noovj sezoni u ABA lige.

- Ovo je početak nove sezone ABA lige, sigurno smo se svi uželeli košarke i start se primakao. Ono sa čime smo mi suočeni u ovom poslednjem periodu to je bolest šest igrača od kojih su trojica bila totalno van stroja, Starks je pod inekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izađemo u prvom kolu. Međutim, ja sam čovek koji gleda samo pravo, i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače", rekao je Bajić za sajt takmičenja.

Bajić je istakao i šta je prioritet u novoj sezoni.

- Ono što želim kada je u pitanju ova sezona to je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najlepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše, kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali".

Igokea sutra od 17 sati dočcekuje čačanski Borac na startu ABA lige.

- Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promijenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali mnogo materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u poslednjih nekoliko dana doveli su dva nova igrača.

- Igramo na domaćem parketu i da trebamo gledati sebe, i da mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobedu na otvaranju ABA lige". zaključio je Bajić.

Košarkaš Marko Jošilo kaže da je domaći tim favorit, ali da ne očekuje lak duel.

- Očekuje nas utakmica protiv Borca iz Čačka, prva u novoj sezoni ABA lige. Favoriti smo na osnovu rezulta iz prošle sezone, međutim neće biti ni malo lako to opravdati. Nadam se da ćemo biti svi zdravi i spremni, da ćemo tu utakmicu dočekati u najboljem mogućem stanju za nas. Nadam se da ćemo nekakva naša očekivanja uspeti da opravdamo - rekao je Jošilo.

Video: Trener Igokee nakon što je njegov tim oduvao Crvenu zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA