≫ 

Odbojkašice Uba ređaju pobede, na korak su od plasmana u Ligu šampiona

Moraće da preskoče pobednika duela između Olimpijakosa i Minčanke za veliki uspeh

  • 1
Odbojkašice Ub Foto: MN Press

Odbojkašice Uba uspele su da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za CEV Ligu šampiona. U drugom meču drugog kola odigranog u dvorani Magnet u Brčkom, savladali su domaće Jedinstvo u tri seta (25:16, 25:14, 25:15), posle samo 64 minuta igre.

Identičan rezultat videli smo u prvom meču odigranom pre sedam dana. Ub je od početka bio dominantan večeras na terenu. Iako je Jedinstvo povelo u prvom setu sa 4:1, vrlo brzo su domaćini pali i dopustili preokret srpskom timu.

Nastavio je Ub sa dobrom igrom u drugom setu, ograničio je rivalke na samo 14 poena i već tada se znalo da idu dalje, pošto im je bilo potrebno da osvoje dva seta. U trećem setu se ipak srpska ekipa nije opustila, već je rešila i taj set u svoju korist.

Ub će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa pobednikom dvomeča između Olimpijakosa iz Grčke i Minčanke iz Belorusije. Grkinje su bile bolje u prvom meču u pet setova.

Pobednik duela između Uba i jednog od ova dva tima igraće u Grupi E Lige šampiona sa italijanskim Koneljanom, poljskim Hemik Policama i mađarskom Niređihazom.

Video: Jedna od najlepših odbojkašica sveta u Telegrafovom editorijalu: Grmi u Bonatti sportskoj opremi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA