≫ 

Mejvederovoj ćerki preti 20 godina robije

Ijana Jaja Mejveder se sumnjiči da je izbola bivšu devojku svog dečka repera Jang Boja

  • 0
Jaja Mejveder

Printskrin: Youtube

Ćerka bokserskog šampiona sveta Flojda Mejvedera, Ijana Jaja Mejveder suočava se sa kaznom robije od 20 godina, prenose američki mediji.

Ona je osumnjičena da je umešena u tuču sa ubadanje nožem Lašaje Džejkobs nevenčane žene i majke sina repera NBA Jang Boja sa kojim je inače Jaja u vezi.

Naime, incident se desio prošle godine u aprilu kada je Lapatra Džejkobs došla u kuću repera i zatekla Jaju Mejveder, koja joj je rekla da je verenica Jang Boja i da napusti kuću.

Međutim, Lapatra koja je repreu rodila dete, joj je rekla da ona napusti kuću, a rasprava se nastavila u kuhinikji kada je navodno Mejvederova dohvatila nož i izbola Lapatru po ruci.

Sa druge strane Jaja ne haje za optužbe i ističe da će se venčati za Jang Boja koji već ima šestoro dece sa različitim ženama, a sada je i sa Ijanom Jajom dobio sina.

U januaru ove godine, slavni repre je sa Jajom dočekao svoje prvo dete, Kentrela Goldena mlađeg. Ubrzo nakon toga, video zapis na društvenim mrežama na kojem Ijana iskazuje svoju ljubav prema reperu počeo je da kruži internetom. Jaja je tvrdila da će se njih dvoje venčati i da su još uvek zajedno u oba kontroverzna sudska spora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA