≫ 

Pokušali da otmu reprezenativku BiH u tekvondou, ona nokautirala jednog napadača

Tekvondistkinja iz BIH Nadina Mehmedović (17) imala je neprijatnu situaciju

  • 10
Nadina Mehmedović Foto: Facebook.com/nadina.mehmedovic.94

Elvin Mehmedović objavio je da su nepoznata lica u nedelju navečer pokušala oteti njegovu kćerku Nadinu Mehmedović (17) tekvondistkinju.

Mehmedović je reprezentativka Bosne i Hercegovine u Taekvondou. Kako je za "Avaz" potvrdio Mehmedović, sve se desilo u sinoć u Šijama.

- Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje - rekao je za portal "Avaza" Elvin Mehmedović.

On je ranije objavio:

- Želimo da obavestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekbondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz pretnje i fizičku silu i naneli još lakše telesne povrede.

- Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspela je jednog otmičara da nokautira i pobegne te izbegne  najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih dogadjaja itd.

Nadina Mehmedović Foto: Facebook.com/nadina.mehmedovic.94

- Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je pre par dana napunila 17 godina i kao maloletna osoba je uspela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto video ili zna svaka informacija će nam dobro doći - napisao je Mehmedović.

Policija istražuje ovaj slučaj.

Video: Osvajao je zlata za Iran, a sada za Srbiju: Iranski Terminator zbog ljubavi obukao srpski dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. novembar 2021 | 16:25

    Svaka joj cast za primenu naucenog u datoj situaciji. Ja cu svoju kcerku isto na neki borilacki da upisem, pre ce joj to trebati nego balet.

  • Sneza

    1. novembar 2021 | 16:07

    Jake muskarcine...smradovi... Sto ih sve nije nokaitirala , da im nikad vise,tako nesto ne padne na pamet. Udri te siledzije, samo jako, HRABRA DEVOJKO.

  • Milan

    1. novembar 2021 | 16:42

    Ne daj se Nedina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA