≫ 

Veliki uspeh odbojkašica Uba: Savladale Olimpijakos za grupnu fazu Lige šampiona

Grčki predstavnik bio je veliki favorit pred početak ove utakmice, a na kraju nije osvojio ni set

  • 4
Odbojkašice UBA Foto: MN press

Odbojkašice Uba biće učesnice najjačeg odbojkaškog takmičenja u Evropi ove sezone. One su na poslednjem koraku ka grupnoj fazi Lige šampiona savladale grčki Olimpijakos i to dva puta, na domaćem, a večeras i na gostujućem terenu. Danas su bile naročito impresivne i slavile su u tri seta - 0:3 (19:25, 23:25, 31:33).

Izabranice Marijane Boričić dominirale su od početka do kraja u Pireju i predvođene sjajnom Liljanom Ranković koja je upisala 18 poena, ostvarile su veliku pobedu. Istakle su se i Ljubica Kecman sa 14 poena, kao i Sara Pavlović koja je upisala četiri manje.

U prva dva seta se može reći da je Ub dominirao na terenu, dok je poslednji doneo velika uzbuđenja. Ušlo se u igru na razliku, Olimpijakos je imao četiri set lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi. Sa druge strane, Ub je svoju priliku iskoristio.

Samim tim, odbojkašice iz malog grada u centralnoj Srbiji igraće protiv italijanskog Koneljana, aktuelnog prvaka Evrope u grupnoj fazi Lige šampiona, kao i sa ekipom Polica iz Poljske i Niređihaze iz Mađarske.

Video: Nismo više prvaci Evrope: Srbija neće braniti titulu, Italija otišla u finale, gde je čeka Slovenija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA