≫ 

Radnički napravio čudo: Remi kao pobeda, Kragujevčani nadoknadili -4 u četvrtoj deonici

Vaterpolisti iz Kragujevca odigrali su veliki susret protiv Mađara

  • 0
VK Radnički Kragujevac Foto: MN Press

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca uspeli se da se izvuku iz neprijatne situacije i da dođu do remija protiv Ferencvaroša. Slaviće ga doduše kao pobedu, pošto su gubili sa četiri razlike na početku poslednjeg kvartala, ali su odličnom odbranom ipak došli do boda - 11:11 (2:2, 4:4, 1:2, 4:3).

Tokom prve dve deonice vodila se zaista ravnopravna i velika borba. Gotovo da se igralo gol za gol, što je bio slučaj i tokom naredna dva kvartala. Međutim, u samoj završnici trećeg i početkom četvrtog perioda došli su gosti do 11:7 u režiji Luka Damonte, Silarda Janšika, Deneša Varge i Martona Vamoša.

Radnički je ipak napravio čudo. Kragujevčani su serijom 4:0 došli do izjednačenja preko Nikole Lukića i Miloša Miličića, te sjajnog Miloša Ćuka koji je postigao poslednja dva gola na utakmici.

U trećem kolu, Radnički opet igra pred svojom publikom, koja mu je večeras pružila ogromnu podršku i tražila da se montiraju i dodatne tribine, protiv Breše, dok će Ferencvaroš zaigrati protiv Olimpijakosa u Budimpešti.

Video: Stvoren najjači vaterpolo tim ikada u Srbiji, spreman da pokori Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA