Vaterpolisti Novog Beograda potopili Splićane u Ligi šampiona

Srpski drim tim slavio protiv Jadrana

  • 3
VK Novi Beograd - VK Olimpijakos Foto: MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. Ekipa trenera Vladimira Vujasinovića u trećem kolu A grupe elitnog takmičenja savladala je splitski Jadran sa 17:12 (5:4, 4:2, 3:3, 5:3).

Na veoma teškom gostovanju u Dalmaciji, Novobeograđani su prikazali još jednu izuzetno efikasnu partiju za koju domaći sastav jednostavno nije imao rešenje. Rešetali su izabranici trenera Vujasinovića mrežu Splićana iz svih pozicija i sasvim zasluženo su došli do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Jakšić i Strahinja Rašović sa po četiri gola, dok se Angelos Vlahopulos tri puta upisao u listu strelaca, a kod domaćih bolji od ostalih bio je Rino Burić sa tri pogotka.

- Ovo je bila veoma važna pobeda za nas. Igrali smo na veoma teškom gostujućem terenu protiv odlične ekipe. Jadran je napravio izuzetno kvalitetan tim i ja im želim mnogo sreće u nastavku sezone. Nadam se da će se Jadran izboriti plasman na završni turnir Lige šampiona u Boegradu – rekao je posle meča Vujasinović.

Video: Stvoren najjači vaterpolo tim ikada u Srbiji, spreman da pokori Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. novembar 2021 | 20:52

    Pozdrav za sve grobare od zagrebcana,a i od splicana..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA