≫ 

Prodavačica u klinču sa dve navijačice, sevale pesnice, načosi leteli na sve strane

Ovako izgleda kada se dohvate žene na utakmici američkog fudbala

  • 0
tuča navijačica Foto: twitter/OldRowSports

Ekipa Dalas Kaubojsa nedavno je poržena od Las Vegasa u produžecima što je moguće bio i okidač za neke nemile scene na pultu za prodaju grickalica unutar arene u Dalasu.

Zanimljivo, u centralnoj priči nisu testosteronski podivljali navijači, ovog puta u glavnoj ulozi su tri žene!

Na videu koji se pojavio ne može se videti kako je ovaj džumbus počeo, ali bilo je žestoko od samog starta. Deluje da je prodavačica načosa iza pulta bila isprovocirana, toliko da je preskočila barijeru, pritom i bolno prizemljila, a sve to je uradila kako bi se obračunala sa jednom navijačicom.

Brzo je dobila i drugi udarac posle onog u patos - direkt u lice od eksplozivne plavuše. Rusvaj je tek tad krenuo. Bilo je tu i gledalaca koji su im napravili prostor. Odjednom, u sukob se, da pomogne saborkinji, uključila i druga ratoborna navijačica pa su zajedničkim snagama udarili na prodavačicu.

Brojčano nadjačanoj, i njoj je brzo potom pritekla pomoć. Kolega. No, nije se zaletao, falilo mu je za to i desetina kilograma, čak je i ustuknuo videvši ludilo u očima jedne od devojaka. Tu se negde i ovaj video MMA borbe i završava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA