Dramatična ispovest Vudsa: "Postojalo je 50% šanse da iz bolnice izađem sa jednom nogom"

Slavni golfer tvrdi da se moglo desiti da mu amputiraju nogu posle saobraćajne nesreće

  • 0
Tajger Vuds, Tiger Woods

Foto: Tanjug/AP

Slavni golfer Tajger Vuds polako, ali sigurno se oporavlja od saobraćajne nesreće koja je mogla da ga košta života. Prošlo je dosta vremena od februara, Amerikanac je polako stao na noge i po prvi put je progovorio o drami sa kojom se suočio.

Vuds je upravljao vozilom kada je izgubio kontrolu i velikom brzinom sleteo sa puta, pri čemu je doživeo brojne prelome jedne noge uz nekolicinu drugih povreda.

- Mislim da je realno da nastupim na Turu u budućnosti, ali više nikada to neće biti u punom kapacitetu kao nekada. Moraću da biram turnire koje igram. Odrediću par događaja tokom sezone i onda ću oko njih da sve organizujem. To je radio i slavni Ben Hogan posle saobraćajne nesreće koju je imao 1949. godine. Nikada neće biti kao ranije, ali sam to prihvatio – rekao je Vuds.

Amerikanac je otkrio još dramatičnije detalje, pošto tvrdi da je iz bolnice mogao da izađe i sa samo jednom nogom.

- Napravio sam velike iskorake i sada sam dobro. Međutim, dok sam bio u bolnici, postojalo je u jednom momentu 50% šanse da iz nje odem sa jednom nogom. Kada sam shvatio da ću zadržati nogu, onda sam morao da treniram šake, pitao sam devojku i prijatelje da mi bacaju predmete dok sam ležao u krevetu kako bih mogao da vežbam – priča poznati golfer.

Amerikanac je živa legenda golfa. Ima najviše pobeda na PGA turu, drugi je po broju osvojenih mejdžora i smatra se jednom od najvećih sportista svih vremena.

Video: Tajger Vuds teško povređen u saobraćajnoj nesreći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA