Novi Beograd u drami poražen od Ferencvaroša, Ubović junak u pobedi mađarskog tima

Tim iz prestonice je sada na skoru 2-2 u Ligi šampiona

  • 0
VK Novi Beograd - VK Olimpijakos

Foto: MN Press

Vaterpolisti Ferencvaroša ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona i to protiv Novog Beograda na domaćem terenu. Tokom celog meča bilo je jako tesno, a srpski tim je trijumfa koštala loše odrađena treća četvrtina – 11:10.

Posle prvog poluvremena bilo je nerešeno. Novi Beograd je treću deonicu izgubio rezultatom 4:2, odigrao je doduše sjajnu odbranu u poslednjem kvartalu, ali je napad bio problematičan. Samo jedan gol nije bio dovoljan da se izbori barem remi.

Junak pobede Fradija bio je srpski internacionalac Nemanja Ubović sa četiri gola, Vamoš je dodao tri pogotka, dok je dva postigao Merkulov.

U ekipi Novog Beograda po dva puta su se u listu strelaca upisali Duško Pijetlović i Draško Gogov, dok su po jednom pogađali Dušan Mandić, Miroslav Perković, Angelos Vlahopulos i Viktor Rašović.

U narednom kolu Lige šampiona koje je na programu za dve nedelje, Novi Beograd će na svom bazenu ugostiti moćnu Brešu, koja još nije poražena u ovom takmičenju u tekućoj sezoni, dok će Ferencvaroš na noge Barseloneti u Španiji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Duško Pijetlović napada treću titulu prvaka Evrope sa jednim srpskim timom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA