≫ 

Katastrofa: Najbolji rukometaš Evrope ne igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu

Veliki peh za naš nacionalni tim...

  • 3
Petar Nenadić Foto: MN press

Svega mesec i po dana pre početka Evropskog prvenstva za rukometaše, jedan od najboljih igrača Evrope Petar Nenadić ozbiljnije je povredio butni mišić i za njega je, što se takmičenja tiče, ova godina završena.

Kako je objavio njegov klub, mađarski Vesprem, srednjeg beka čeka pauza od šest nedelja, a upravo taj period se poklapa sa početkom Evropskog prvenstva u Segedinu (13. januara). Prema tim informacijama deluje malo verovatno da Nenadić može da se spremi za šampionat.

Nenadić je posle perioda kada nije igrao za reprezentaciju Srbije odlučio da se vrati čim je Španac Toni Đerona izabran za novog selektora. Najvažnije mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Francuske, propustio je zbog problema sa leđima, ali je kasnije igrao protiv Grčke.

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u Segedinu igrati u grupi sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom, a prve dve selekcije će proći u sledeći krug.

Video: Sara Garović: Veoma teško se živi od profesionalnog rukometa u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    2. decembar 2021 | 19:51

    sutra cemo citati..povreda nije tkave prirode...ipak ce igrati..e sad dal je medju najboljima u evropi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA