≫ 

Težak pad žene švajcarskog fudbalera u Sent Moricu, čuvena skijašica preletela zaštitnu ogradu

Posle oko 15 minuta ukazivanja pomoći, ona je uspela da se spusti do cilja sa lekarskom ekipom

  • 2
Lara Gut Behrami, pad Foto: Youtube / Eurosport / Printscreen

Poznata švajcarska skijašica Lara Gut-Behrami doživela je težak pad na trci superveleslaloma u Sent Moricu, dan nakon što je pobedila na istoj stazi.

Ona je imala više od pola sekunde prednosti u odnosu na tada vodeću Mikael Šifrin iz SAD, kada je pri velikoj brzini nekontrolisano preletela stazu i zakucala se u zaštitnu ogradu koja je samo delimično uspela da ublaži pad.

Sve je izgledalo toliko strašno, da je Šifrinova koja je sve posmatrala sa cilja skrenula pogled, a pojedinci su čak i zaplakali.

Na svu sreću, žena švajcarskog fudbalera rođenog u Kosovskoj Mitrovici, Valona Behramija je uspela da se pridigne nakon 15 minuta ukazivanja lekarske pomoći i da se potom spusti do cilja uz veliki aplauz prisutnih.

Ne zna se još uvek da li je pretrpela neke teže povrede i da li joj je upitan nastup na Olimpijskim igrama koje treba da se održe u Pekingu za samo dva meseca. Pobedu je odnela Italijanka, Federika Brinjone ispred Elene Kurtoni iz iste zemlje. Pomenuta Šifrin završila je kao treća.

Video: Beograd se probudio pod snegom: Sve se beli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mony Swiss

    12. decembar 2021 | 14:16

    Bese Miljenica Svajcaraca.... Sta joj bi da se uda za ovog Siptari Bog sveti zna.... Em bio ozenjen (dvoje Dece iz prvog Braka), em Ruzan za Medalju 😮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA