≫ 

Srbija ima svetske šampione u plesu: Maša Anić dokazala da je ženski Nole

Još jedan veliki uspeh ove devojke, ali i kompletne ekipe Srbije

  • 1

Na Svetskom prvenstvu u Varšavi naša reprezentacija osvojila je imspresivnih 15 medalja, a sjajna, neprevaziđena Maša Anić osvojila 6. svetsko zlato zaredom što nikad niko na planeti nije uspeo!

Srbija je ovim uspehom opet dokazala da je svetska plesačka velesila, a Maša Anić da je ženski plesački Novak Đoković.

Na svetskom prvenstvu u svaremenom i džez plesu reprezentaciju Srbije uspešno su vodili koreografski velemajstori "Dance factory" škole Staša Stanković, Nataša Gvozdenović i predsednik saveza Miodrag Kastratović.

Uz njihovo vođstvo i uz sjajne nastupe svih plesača, Srbija je definitivno obeležila takmičenje uz, rekosmo, još jedan briljantan nastup šampionke Maše.

Osvajanjem svetskog zlata šesti put zaredom u savremenom plesu, što nikada nikome nike pošlo za "plesom", Maša Anić je istakla kandidaturu za jednu od najboljih svetskih plesačica mlađih kategorija svih vremena.

Inače, na Svetskom prvenstvu takođe u Poljskoj, održanom 2017. godine, Maša je osvojila čak 6 zlatnih medalja, a Srbija je te godine prvi put u istoriji plesa dobila prvo mesto kao reprezentacija.

Maša je počela da pleše sa pet godina, a već sa devet imala je medalje sa međunarodnih i svetskih takmičenja koje nije mogla da drži rukama. Njena najveća želja je da jednog dana zaigra na Brodveju, za šta ima sve predispozicije.

Maša je kćerka nekadašnjeg fudbalera Zvezde Darka Anića.

Video: Maša Anić dokazala u plesu ono što je Nole u tenisu : Srbija ima svetske šampione u plesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. decembar 2021 | 19:08

    Pa iskoristi onda taj momenat slave,ucini prvi korak ka Brodveju,imas bekgraund sta da i pokazes💃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA