≫ 

Održan još jedan VIP boks spektakl u SAD: Bivši NBA "ol-star" prebio NFL zvezdu

Deron Vilijams na poene dobio Frenka Gora u egzibiciji održanoj u Majamiju

  • 0
Deron Williams Foto: Tanjug/AP

Amerikanci su gladni spektakla, a novi vid zabave definitivno pruža, pre svega ljubiteljima sporta, nova i nešto drugačija uzbuđenja. Sa novim akterima u njima novim izazovima.

U noći između subote i nedelje u Majamiju održan je baš jedan takav "hepening", bokserski spektakl sa centralnim okršajem između jutjubera/boksera Džejka Pola i MMA borca Tajrona Vudlija, mada je i onaj koji mu je prethodio izazvao veliku pažnju. Možda i veću. O njemu je ovde reč.

Naime, rukavice su u ringu ukrstili bivši NBA igrač i višestruki "ol-star" učesnik Deron Vilijams (37), i raning bek Njujork Džetsa Frenk Gor (38). Na kraju, NBA je odneo pobedu nad NFL silom, Vilijams je prebio rivala, slao ga i na konopce u jednom momentu, istina imao je i jedan ne baš fer-plej potez kada je silovito pogodio u lice Gora dok je ovaj bio spuštenog garda.

Pogledajte taj momenat.

Pogledajte i iz najboljeg ugla nesportski potez Vilijamsa, na kojem mu nije zamerio rival, jer je i on sam kriv jer sudija nije prekinuo meč u tom momentu.

Posle meča Vilijams je poručio da mu je drago što je ovom pobedom dokazao da NBA igrači nisu "mekani" kako neki misle.

- Uvek sam bio plejmejker fizikalac. Nikada nisam bežao od kontakta, a to sam pokazao danas. Ljudi misle da su košarkaši mekani, ali ja to nikada nisam bio. To je ono što sam želeo da postignem ovde danas - poručio je nekadašnji košarkaš Jute, Nju Džerzija, Bešiktaša, Dalasa i Klivlenda.

Poraženi Gor je sportski prihvatio poraz i dodao da ne zna da li će se u nastavku karijere vraćati u ring.

- Sve je u redu. Večeras je pobedio u borbi. Borio se jako, kao i ja. Samo još moram da naučim neke stvari. Večeras je uradio dobar posao. Videćemo da li ću se ponovo boriti. Večeras mi je bilo zabavno. Razgovaraću sa svojim timom da vidim šta je sledeće - kazao je iskusni NFL raning bek.

Video: Psihopat Bakočević izgubio od Jutjubera, pa poručio: Ovo je sramota za sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA