≫ 

Srbija u novom problemu pred Evropsko prvenstvo, još četiri rukometaša zaražena koronavirusom

Prethodno je potvrđeno da su pozitivni selektor uz dva igrača

  • 1
Rukometaši Srbije Foto: MN Press

Rukometna reprezentacija Srbije upala je u novi kovid-problem tokom priprema za nastupajuće Evropsko prvenstvo koje će se održati u Mađarskoj. 

Na redovnom testiranju rukometne reprezentacije Srbije na antigenskim testovima otkrivena su nova četiri pozitivna slučaja na virus kovid-19.

Pozitivne nalaze su dobili Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenović, nakon čega su urađeni PCR testovi čiji se rezultati očekuju, pa će zdravstvena situacija u slučaju četiri člana nacionalnog tima biti izvesnija. Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom opštem stanju sa blagim simptomima virusa.

Zdravstvena komisija Rukometnog saveza Srbije, na čelu sa dr. Dejanom Stanojevićem aktivno je uključena u organizaciju načina rada i trenažnih aktivnosti rukometne reprezentacije Srbije shodno novim okolnostima. Trenažni proces naše selekcije je obustavljen u toku današnjeg dana do kompletnih kontrola kojima će biti podvrgnuti igrači i članovi stručnog štaba.

U narednim danima u konsultacijama sa Evropskom rukometnom federacijom, Ministarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ biće oformljen plan nastavka i realizacije priprema naše rukometne reprezentacije.

Podsetimo, prethodno je oktriveno da su Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević zajedno sa selektorom Tonijem Đeronom, trenerom golmana Dimitrijem Pejanovićem, fizioterapeutom Petrom Radulovićem i šefom delegacije Miloradom Krivokapićem, pozitivni na koronavirus.

Video: Premijer Australije: Ako Đoković ne pruži prihvatljiv dokaz, biće poslat kući prvim avionom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveto

    5. januar 2022 | 17:41

    Ovo je stvar i odgovornosti i nekog poštenog odnosa prema svom narodu i državi.Sad sjedite kuci ,niste ni zaslužili da budete tu gde ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA