Pojavila se prognoza ko osvaja medalje na EP u rukometu, evo gde se nalazi Srbija

Orlovima se ne predviđa završnica takmičenja

  • 2
Rukometna reprezentacija Srbije, Toni Đerona Foto: MN Press

Muška rukometna reprezentacija Srbije ubedljivom pobedom protiv Ukrajine otvorila je Evropsko prvenstvo, ali bez obzira na sve izabranici Tonija Đerone nisu ni među prvih 10 favorita za osvajanje takmičenja!

Naime, "Handbal Planet", najugledniji rukometni portal na svetu stavio je Orlove tek na 14. mesto kada je u pitanju lista osvajača - dok se ispred nalaze Francuska i Hrvatska, dve selekcije koje su u grupi sa Orlovima.

Štaviše, Francuzi su drugi favoriti za osvajanje EP, a ispred je selekcija Danske. Zatim slede, Španija, Švedska i Mađarska, kao i Norveška, Slovenija, Nemačka i pomenuta Hrvatska na 9. mestu.

Ispred Srbije su još Rusija, Portugalija, Belorusija i Island, a od 15. mesta ka dole idu Makedonija, Slovačka, Austrija, BiH, Crna Gora, Češka, Holandija, Poljska, Ukrajina i Litvanija.

Naredni rival Srbije na EP biće selekcija Hrvatske (subora 20,30), a onda i dva dana kasnije ekipa Francuske protiv koje smo u kvalifikacijama ostvarili pobedu i remi na strani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA