Cupara: Suđenje je bilo na strani Hrvatske, Čupić je plakao na svaku loptu

I stvarno,otkud baš Nemci da sude...

  • 3
Vladimir Cupara Foto: AP/Tanjug

Golman rukometne reprezentacoije Srbije Vladimir Cupara imao je sjano veče na meču sa Hrvatskom, ali ni to nije bilo dovoljno Orlovima da ostvare trijumf protiv vicešampiona Evrope!

Srbija je poražena rezultatom 23:20 i sada mora da dobije Francuze sa dva razlike ukoliko želi u narednu fazu takmičenja, s tim što ostaje žal za tim da je već u subotu veče moglo sve da se završi.

Imala je Srbija svoje šanse, pravila je neke greške u nezgodno vreme, a prema rečima Cupare ni kriterijum sudija nije išao našem timu na ruku.

- Čupić je plakao na svaku odluku sudije. Žao mi je što moram ovo da kažem, ali je suđenje bilo na strani Hrvatske. Ne komentarišem nikada to, ali… Deset faulova u napadu su nam sudili, ne znam koliko su oni imali - rekao je golman Srbije za Mocartsport.

Zanimljivo, Srbija je već u prvom napadu ostala bez dva isključena rukometaša. Hrvatska je to iskoristila, povela sa 3:0 u terala Orlove da stalno stižu zaostatak.

- Dobro, bili su udarci u glavu, zaslužili su Marsenić i Borzaš isključenja, ali nisam video nikad da arbitri u prvom minut idu da pogledaju snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    16. januar 2022 | 07:17

    Da, nama je uvek kriv neko drugi?!?!?!

  • Voša

    16. januar 2022 | 18:01

    Cupi ti si imao 12 obrana a mi izgubili 3 razlike ,zaključak obrana je bila loša

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA