≫ 

Sve je spremno za spektakularni Superboul: Remsi i Bengalsi "prsa u prsa" za trofej Vinsa Lombardija

Ekipa iz Los Anđelesa izbacila je San Francisko 49erse, dok je sastav iz Sinsinatija pobedio Kanzas siti Čifse

  • 0
NFL Foto: Tanjug / AP

Posle fantastičnih finala Konferencija, odbrojavamo sitno do jednog od najvećih sportskih događaja proleća, naročito za stanovnike Sjedinjenih Američkih Država. Saznali smo se da će se za trofej "Vinsa Lombardija" u Superboulu boriti Sinsinati Bengalsi i Los Anđeles Remsi, koji su uspeli da nadjačaju Kanzas siti Čifse i San Francisko 49erse.

U prvom meču večeri odigranom "Erouhed stadionu" videli smo veliki i možda pomalo neočekivan preokret Bengalsa, uzimajući u obzir da momci iz Kanzas sitija ušli u meč kao blagi favoriti. Zaista su bolje i krenuli u meč, pošto su nakon tačdauna Hila, potom i Kelsa i Hardmena vodili na poluvremenu sa 21:10. Ali u drugom delu se mnogo toga promenilo.

Već u trećem kvartalu, Bengalsi su potpuno anulirali zaostatak preko Mekfirsona, Čejsa i Tejlora, a pomaka dalje nije bilo ni u poslednjem, gde su se Kanzas siti Čifsi spasili u poslednjem momentu, poentiranjem iz slobodnog udarca. Međutim, ekipa iz Sinsinatija je u produžetku prva došla do poena preko Mekfirsona na isti način i tako stavila tačku na sjajan meč - 24:27.

U finalu Zapada takođe su viđena velika uzbuđenja. Los Anđeles Remsi napravili su veliki preokret u poslednjih 15 minuta u koje su ušli sa zaostatkom od 10 poena. Međutim, već na samom startu Kap je tačdaunom skoro sasvim istopio tu razliku, a potom je Gej sa dva slobodna udarca doneo potpuni preokret za pobedu - 20:17.

Superboul se igra 14. februara, a reč je o 56. po redu borbi za prestižni trofej "Vinsa Lombardija".

Video: Ona jedna od najlepših, on zvezda Superboula: Evo kako lepa bivša manekenka navija za svog dragog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA