≫ 

Tom Brejdi razmišlja o neverovatnom potezu posle penzije: Navijači Nju Inglanda oduševljeni

Bio bi to filmski završetak jedne neverovatne karijere

  • 0
Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

Glavna vest prethodnih dana u NFL-u jeste odlazak u penziju legendarnog Toma Brejdija. Posle 22 sezone legendarni kvoterbek odlučio je da završi svoju veliku karijeru, ali sada stižu informacije koje govore da ugovor sa Tampa Bej Bakanirsima nije bio poslednji za Brejdija.

Kako prenosi Ves Goldberg na svom Tviter nalogu, Brejdi ima u planu da potpiše jednodnevni ugovor sa Nju Ingland Petriotsima i tako završi karijeru kao igrač franšize za koju je nastupao 20 godina i osvojio šest titula, a u kojoj je i počeo svoju karijeru,.

Pomenuti novinar je rekao i da je Brejdi već pričao sa Robertom Kraftom, vlasnikom Petriotsa, i da će putovati u Masačusets na ceremoniju.

Zanimljivo je da osvajač sedam NFL titula u svom opširnom oproštajnom pismu nije pomenuo ni franšizu u kojoj je proveo 20 godina, ni samog Krafta, ali ni trenera Bila Beličika. To su mediji okarakterisali kao dokaz da se Brejdi od Petriotsa oprostio u lošim odnosima, ali bi sada nova informacija mogla da promeni to gledište.

Kako god se na kraju završilo, sigurno je da NFL više nikada neće biti isti bez legendarnog Toma Brejdija.

Video: Doktorsko brijanje samo za Telegraf.rs: Strahinja pred ogledalom sa loptom na brijaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA